Aktivujte si zdarma hned dvojici her v hodnotě 1200 korun
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Aktivujte si zdarma hned dvojici her v hodnotě 1200 korun

Aktivujte si zdarma hned dvojici her v hodnotě 1200 korun

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Uběhl další týden a s ním přichází i nová nabídka her ke stažení zdarma. Tentokrát potěšíme fanoušky postapokalyptické legendy a amerického fotbalu.

Reklama

Je za námi další čtvrtek a to znamená, že Epic Games Store nabízí další várku her zdarma. I tentokrát jsou k mání hned dvě. V obou případech platí, že jsou k dispozici až do dalšího čtvrtka do 16:59 a obě vám zůstanou na účtu již napořád. Tentokrát potěšíme fanoušky dvou naprosto rozdílných žánrů, postapokalyptického světa s prvním Fallout v nabušené kolekci a amerického fotbalu.

Fallout: Classic Collection

Jak jsme již prozradili v úvodu, jednou z dvojice zmíněných her bude Fallout, ovšem v pořádně nabité kolekci. Ta zahrnuje Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Hráči se v těchto hrách vydávají do zničeného světa, kde přežívají v nehostinném prostředí, plní úkoly a rozhodují o osudech postav, přičemž každá volba ovlivňuje příběh a svět kolem nich. Balíček nabízí fanouškům žánru návrat ke kořenům jedné z nejvlivnějších herních sérií. Kolekci si můžete aktivovat na Epic Games Store.

Wild Card Football

Wild Card Football je arkádová sportovní hra zaměřená na americký fotbal. Hráči se v ní mohou těšit na zábavné a rychlé zápasy s různými speciálními schopnostmi a kartami, které mění průběh hry. Tato hra nabízí přístupnější a více fantastický pohled na americký fotbal, ideální pro ty, kteří hledají odlehčenou zábavu s tímto sportem. I Wild Card Football si můžete aktivovat na Epic Games Store.

Další týden ve čtvrtek 5. září dorazí další dvě hry. Epic se chystá rozdat oblíbený Football Manager 2024 a parádní first-person akci Sniper Ghost Warrior Contracts. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama