Aktivujte si zdarma hororovou hru Maid of Sker
i Zdroj: Wales Interactive
Maid of Sker Novinka Aktivujte si zdarma hororovou hru Maid of Sker

Aktivujte si zdarma hororovou hru Maid of Sker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K mání zdarma je survival horor Maid of Sker z roku 2021. Příběh hráče vezme do odlehlého hotelu, kde bychom se měli dopátrat naší milované Elisabeth Williamsové.

Reklama

Máme tu další čtvrtek a s ním přichází i dáreček v podobě hry zdarma. Samozřejmě i tentokrát mluvíme o Epic Games Store, kde si od dnešních 17:00 můžete aktivovat minimálně jednu hru. Epic protentokrát nabízí hned dva tituly, přičemž zajímat by vás mohl především survival horor Maid of Sker. V obou případech se jedná o PC verze. Obě hry je možné hodit si do virtuální knihovny, kde vám zůstanou již napořád. Pojďme si je představit.

Maid of Sker

Maid of Sker se odehrává v roce 1898 ve Walesu a sleduje příběh Thomase Evanse, mladého hudebníka, který se vydává na cestu do odlehlého hotelu Sker, aby zachránil svou milovanou Elisabeth Williams. Elisabeth je držena proti své vůli svým otcem a dalšími obyvateli hotelu, kteří jsou součástí temného a zlověstného kultu. Tento kult je hluboce spojen s tragickou historií Sker House a s legendou o Maid of Sker, což je příběh inspirovaný welšským folklórem. Thomas musí odhalit tajemství hotelu a překonat hrůzné překážky, včetně děsivých protivníků, kteří jsou citliví na zvuk. Maid of Sker si můžete aktivovat na EGS. Najít lze i komunitní češtinu, nemáme však otestované, zdali bude funkční s Epic Games Store platformou.

Arcade Paradise

Hráči spravují podnik, čelí různým výzvám, a zároveň si užívají širokou škálu retro arkádových her. Příběh se odvíjí nejen skrze správu a rozšiřování herny, ale také skrze interakce s postavami a vzkazy od Ashleyho otce. Arcade Paradise kombinuje prvky simulace správy podniku s nostalgickým zážitkem z hraní klasických arkádových her, což vytváří jedinečný příběh o snaze splnit si svůj sen navzdory očekáváním rodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama