Aktivujte si zdarma jedno z oblíbených DLC pro The Sims 4
i Zdroj: Electronic Arts
The Sims 4 Novinka Aktivujte si zdarma jedno z oblíbených DLC pro The Sims 4

Aktivujte si zdarma jedno z oblíbených DLC pro The Sims 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 3. 2024 12:00

Hrajete aktivně simulátor života jménem The Sims 4? Potom si rozhodně musíte aktivovat tuto expanzi, která vylepší především dvorek našeho domu snů.

Reklama

I v Electronic Arts si všimli, že pomalu začíná jaro. A tak všech platformách uvolnili oblíbené DLC "Backyard Stuff" pro The Sims 4, které zahrnuje několik zajímavých doplňků, které můžeme poskládat kolem našeho vysněného domu.

DLC si můžete zdarma aktivovat na Steamu, kde je dostupné do 13. dubna 2024, času na aktivaci tak máte dostatek, nicméně my jako vždy, doporučujeme udělat to raději co nejdříve. Co přesně Backyard Stuff zahrnuje?

  • Skluzavky: Užijte si nové zahradní skluzavky a pozorujte, jak vaši Simíci předvádějí různé triky, včetně surfování skrz žraločí čelisti.
  • Venkovní výzdoba: Personalizujte venkovní prostor pomocí dekorativních světel, květin v květináčích a různých kousků nábytku na terasu pro vytvoření pohodlného a půvabného prostředí.
  • Ležérní móda: Oblečte vaše Simíky do pohodově zábavného oblečení a doplňte je novými účesy, které se hodí k relaxaci a usrkávání ledového čaje.

The Sims 4 je simulátor života, ve kterém hráči vytvářejí a řídí virtuální postavy, nazývané Simíci. Hráči mají možnost stavět domy, upravovat vzhled Simíků, budovat vztahy, rozvíjet kariéry a plnit různé cíle a úkoly v rámci simulovaného světa. Hra je známá pro svou otevřenost a možnosti tvůrčího vyjádření hráčů.

V současné době EA připravuje The Sims 5. Podle oficiálního vyjádření dorazí v modelu free-to-play, monetizaci mají řešit skiny a samozřejmě možná desítky různých DLC, a vůbec bychom se nedivili v battle-pass nebo nějakou alternativu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama