Aktivujte si zdarma kladně hodnocenou hru Industria
i Zdroj: Headup Publishing
Industria Novinka Aktivujte si zdarma kladně hodnocenou hru Industria

Aktivujte si zdarma kladně hodnocenou hru Industria

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2024 17:00

K mání zdarma je steampunková FPS hra Industria, která hráče vezme na konec studené války. Pokud byste raději něco velmi nenáročného, je k dispozici také zdarma plošinovka Lisa.

Reklama

Máme za sebou další čtvrtek a to znamená jediné - obchod Epic Games Store nabízí další minimálně jednu hru zdarma. Nyní jde hned o dvě, přičemž tou zajímavější bude rozhodně střílečka Industria od studia Bleakmill. 

Industria

Akční FPS hra Industria vyšla v roce 2021 a vypadala velmi nadějně. Nicméně v recenzích příliš bodu nenasbírala a v průměru je ohodnocena na “pouhých” 6.7 / 10. Ačkoliv nejde o vůbec špatnou hru, v recenzích se často kritizovala herní doba. Hlavní příběh projdete za pouhé zhruba 3 hodiny, kompletně se vším všudy pak ve hře můžete strávit až 6 hodin. 

Večer po pádu berlínské zdi se mladá žena vrhla do paralelní dimenze, aby našla svého pohřešovaného kolegu, který za záhadných okolností zmizel. Zatímco kontrolní body ve východním Berlíně stále překračují davy lidí, Nora uniká z tohoto světa do neznámých vrstev času a do neznámého osudu.” Stojí v popisku hry. Industria si můžete zdarma aktivovat až do 2. května, po té vám zůstane na účtu. Co se pak týče HW nároků, vystačíte si s průměrnou herní sestavou.


Lisa

Druhou je extrémně hardwarově nenáročná menší hříčka Lisa v Definitive Edition. I tu si můžete zdarma aktivovat do příštího čtvrtka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama