Aktivujte si zdarma logickou hru Human Resource Machine
i Zdroj: Tomorrow Corporation
Novinka Aktivujte si zdarma logickou hru Human Resource Machine

Aktivujte si zdarma logickou hru Human Resource Machine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 12. 2023 17:00

V pořadí již osmý dárek od Epic Games Store patří logické hře Human Resource Machine od Tomorrow Corporation. Aktivujte si zdarma kladně hodnocený indie hříčku, času příliš není.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. V uplynulých dnech pak došlo také na skvělé Ghostwire: Tokyo nebo The Outer Worlds. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Osmým dárkem na Epic Games Store je menší, logická indie hra Human Resource Machine od studia Tomorrow. Aktivovat si ji můžete od této chvíle až do středečních 16:59 našeho času. Poté dojde na další, aktuálně záhadný titul. I v tomto případě platí, že pokud si hru stihnete vložit do své knihovny, zůstane vám už napořád. Hra vyšla v roce 2015 a v recenzích si odnesla 7.8 / 10.

“Human Resource Machine je logická hra pro pitomce. V každé úrovni vám váš šéf dá práci. Automatizujte to naprogramováním vašeho malého kancelářského pracovníka. Pokud uspějete, budete povýšeni na další úroveň na další rok práce v obrovské kancelářské budově.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama