Aktivujte si zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy
i Zdroj: Eidos-Montréal
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Aktivujte si zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy

Aktivujte si zdarma Marvel's Guardians of the Galaxy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 1. 2024 17:45

Parádní akční adventura Marvel's Guardians of the Galaxy může být vaše zcela zdarma. Využijte zajímavé akce a získejte kladně hodnocenou marvelovku z roku 2021!

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. V uplynulých dnech pak došlo také na skvělé Ghostwire: Tokyo, The Outer Worlds nebo Saints Row. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023. Kompletní seznam rozdaných a očekávaných her sledujte zde.


Sedmnáctým a zároveň posledním vánočním dárkem od Epic Games Store je recenzemi nedoceněná akční adventura Marvel's Guardians of the Galaxy od studia Eidos Montreal. Vyšla teprve v říjnu 2021 a co se týče průměru hodnocení, získala “pouhých” 8 / 10. Aktivovat si ji můžete do 11. ledna 2024, 16:59 našeho času. Poté bude následovat další - nikoliv už vánoční dárek.

"Jste Star-Lord. Osud galaxie a Strážců je ve vašich rukou. Je čas ukázat vesmíru, z kdo jste. Máte na to. Pravděpodobně.." stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama