Aktivujte si zdarma parádní fantasy RPG Dragon Age: Inquisition
i Zdroj: BioWare
Dragon Age: Inquisition Novinka Aktivujte si zdarma parádní fantasy RPG Dragon Age: Inquisition

Aktivujte si zdarma parádní fantasy RPG Dragon Age: Inquisition

David Vondráček

David Vondráček

16. 5. 2024 18:00

K mání zdarma je fantasy RPG hra Dragon Age: Inquisition, navíc v edici Game of the Year. Ano, tahle hra byla zvolena jako ta nejlepší v roce 2014.

Reklama

Máme za sebou další čtvrtek a to znamená jediné - obchod Epic Games Store nabízí další minimálně jednu hru zdarma. Tentokrát se jedná o poslední díl z této fantasy série, ve kterém bojujeme proti zplozencům a zachraňujeme svět. užít si kromě základní hry budeme moci i všechna tři DLC. 

Dragon Age: Inquisition

Tuhle sérii už určitě znáte. Poslední díl, tedy Dragon Age: Inquisition, vyšel už poměrně dávno, v roce 2014. Očekávaná hra si v průměru vynesla osmičková hodnocení a ačkoliv hra nezklamala,  panují názory, že se z ní dalo dostat přece jen něco víc. Hráči oceňovali zejména otevřený svět, dlouhou herní dobu a kvalitní příběh celé hry, kde jen hlavní dějová linka má něco přes padesát hodin. Na druhou stranu byla horší optimalizace hry nebo slabší FPS v cut-scénách.

"Během boje za záchranu světa Thedas záleží na každém vašem rozhodnutí. Vytvořte si hrdinu, vyberte jeho dovednosti a sestavte tým, jehož cílem je vymýtit z říše zlo.„ Stojí v popisku hry. Dragon Age: Inquisition si můžete zdarma aktivovat až do 23. května. Poté už vám na účtu napořád zůstane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama