Aktivujte si zdarma RPG titul The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
i Zdroj: Obsidian Entertainment
The Outer Worlds Novinka Aktivujte si zdarma RPG titul The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Aktivujte si zdarma RPG titul The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 12. 2023 17:45

Nezaujala vás dosavadní nabídka obchodu Epic Games? Potom vás jistě potěší The Outer Worlds ve Spacer's Choice edici, která zahrnuje všechna DLC a remaster původní hry.

Reklama

Společnost Epic Games i letos pořádá vánoční akci - každý den, jedna hra zdarma. Vše odstartovalo ve čtvrtek 14. prosince, kdy jsme dostali krásný dárek v podobě třech velkých DLC pro Destiny 2. Jaké další dárky na hráče čekají? To můžete sledovat pod tagem Vánoce na Epic 2023


Sedmý dárek na Epic Games Store potěší fanoušky kladně hodnocených RPG. K dispozici je zdarma parádní The Outer Worlds ve Spacer's Choice edici. Hru si můžete aktivovat od dnešních 17:00, maximálně však do úterních 16:59 odpoledních. The Outer Worlds vyšlo v roce 2019 a šlo o jednu z nejlepších her roku. V recenzích si pak odnesla vysokých 8.5 / 10. V součané době pomalu vzniká druhý díl.

"The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition je dokonalým způsobem, jak hrát oceněné RPG od Obsidian Entertainment and Private Division. Včetně základní hry a všech DLC je toto remasterované mistrovské dílo absolutně nejlepší verzí The Outer Worlds." Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama