Aktivujte si zdarma Sniper Ghost Warrior Contracts s českou lokalizací
i Zdroj: Underdog Studio
Novinka Aktivujte si zdarma Sniper Ghost Warrior Contracts s českou lokalizací

Aktivujte si zdarma Sniper Ghost Warrior Contracts s českou lokalizací

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Sniper Ghost Warrior Contracts je k mání zdarma! Šlo o vůbec první díl v sérii, který si vyzkoušel otevřený svět, navíc nabízí českou lokalizaci.

Reklama

Dnes potěšíme fanoušky first-person stříleček, zejména pak těch, kteří rádi odstřelují. K mání zdarma je předposlední díl série Sniper Ghost Warrior s podtitulem Contracts. Ten vyšel v roce 2019 a vůbec poprvé se tvůrčí studio rozhodlo vyzkoušet si projekt, který nás vezme do otevřeného světa. Navíc je skvělou zprávou, že hra nabízí podporu české lokalizace, takže porozumění příběhu vojáka, který který zabíjí pěkně potichu, bude velmi pohodlné.

Sniper Ghost Warrior Contracts vyšel v roce 2019 ve verzích PC, PlayStation 4 a Xbox One. V závěrečných recenzích si pak odnesl průměrných 7 / 10. Hru si v tuto chvíli můžete aktivovat zdarma na Epic Games Store, kde bude k dispozici až do příštího čtvrtka 12. září 2024 - i tentokrát platí, že pokud si hru stihnete aktivovat, zůstane vám už napořád.

Sniper Ghost Warrior Contracts

"Staňte se ultimátním zabijákem v nejrealističtější moderní válečné odstřelovačce, která je k dispozici. Zapojte se do pohlcující kampaně pro jednoho hráče napříč velkými mapami s otevřeným koncem. Vyžaduje se taktické myšlení, stealth přístup a přesnost při provádění dlouhých ran." Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama