Alan Wake 2 dostane otevřené lokace, poprvé se projdeme v ulicích města Bright Falls
i Zdroj: Remedy
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 dostane otevřené lokace, poprvé se projdeme v ulicích města Bright Falls

Alan Wake 2 dostane otevřené lokace, poprvé se projdeme v ulicích města Bright Falls

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 6. 2023 07:30

Druhý díl Alan Wake bude podstatně větší, ve hře budeme moct prozkoumat fiktivní městečko Bright Falls, lesy a okolí. Remedy se pomalu, ale jistě přibližuje k open-world žánru.

Reklama

Remedy konečně prozrazuje detaily o očekávaném pokračování spisovatele Alana Wakea, a nás rozhodně těší, přesně takhle jsme si totiž druhý díl představovali. Vedení studia se pochlubilo svými plány - hráči se sami projdou ulicemi fiktivního města Bright Falls a okolí, jako jsou lesy a další známá i nová místa, což před 13 lety, kdy vycházel první díl zkrátka nebylo možné.

V první hře jste neměli možnost prozkoumat prostředí, ale nyní se budete moci procházet po ulicích, objevovat město trochu víc a znovu navštěvovat stávající místa, jako je restaurace a další - prozradila Anne-Lynn Sottas.

Skončilo Remedy s lineárními hrami?

Zdá se, že Remedy, které připravovalo lineární hry (zkrátka tunelovky) se tak trochu pustilo do “open-world” her. O tom jsme se mohli přesvědčit už v případě skvělého Control, které nabízelo otevřené lokace, do kterých jsme se mohli kdykoliv vrátit, přesto nešlo doslova o otevřený svět. A stejně na tom bude Alan Wake 2.

Alan Wake 2 vyjde 17. října 2023 ve verzích PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama