Alan Wake 2 překvapil svými HW nároky. Cílí na opravdu výkonné stroje
i Zdroj: Remedy Entertainment
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 překvapil svými HW nároky. Cílí na opravdu výkonné stroje

Alan Wake 2 překvapil svými HW nároky. Cílí na opravdu výkonné stroje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 10. 2023 12:00

Studio Remedy Entertainment zveřejnilo finální HW specifikace k survival hororu Alan Wake 2. Požadavky jsou náročnější, než si možná všichni přáli. Připravme si minimálně RTX 2060 / RX 6600 a až 90 GB místa na SSD disku. Podrobnější přehled v článku.

Reklama

Alan Wake 2 vychází už za méně než týden. O samotné hře a jejím vývoji víme už mnoho, jedinou otázkou byly HW specifikace. Ty Remedy tajilo překvapivě velmi dlouho. A asi víme, proč. Nároky na PC verzi jsou tak vysoké, že tohle s jistotou nikdo nečekal. Pokud si hru chcete vychutnat alespoň na minimální požadavky, budete potřebovat jednu z RTX karet (a to nemluvíme o zapnutém ray-tracingu). Pokud preferujete ray-tracing, pak budete potřebovat RTX 4080. Nutno také podotknout, Alan Wake 2 za každou cenu vyžaduje SSD disk.

“Nadpřirozená temnota, poháněná hororovým příběhem, napadne Bright Falls, korumpuje místní obyvatele a ohrožuje blízké Andersona i Wakea. Světlo je jejich zbraní – a jejich bezpečným přístavem – proti temnotě, které čelí.” Píše se v oficiálním popisku hry. Alan Wake 2 dorazí 27. října 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Oficiální obrázek od Remedy
i Zdroj: Remedy Entertainment
Oficiální obrázek od Remedy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama