Albatroz je dobrodružné RPG, které nás vezme do nádherného otevřeného světa
i Zdroj: Among Giants
Albatroz Novinka Albatroz je dobrodružné RPG, které nás vezme do nádherného otevřeného světa

Albatroz je dobrodružné RPG, které nás vezme do nádherného otevřeného světa

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Společnost Soedesco a vývojářské studio Among Giants společně pracují na pohlcujícím RPG Albatroz. Hra s rozmanitým příběhem nás vezme na výpravu, kde se pustíme do hledání našeho sourozence.

Reklama

Brazilské vývojářské studio Among Giants a vydavatelství Soedesco společně představily dobrodružné RPG Albatroz. To hráče vezme na výpravu do otevřeného světa, kde se pokusíme nalézt ztraceného sourozence. Hra slibuje skvělé vyprávění příběhu a velké změny počasí, na které musíme reagovat. Důležité pak bude také naplánovat cestu, ke které budeme moct využít i vozidla.

Albatroz

Při procházkách nebo projíždění divočinou narazíte na různé vesnice v Albatrozu. Hráči mohou navštívit tyto vesnice, setkat se s jejich lidmi a dozvědět se o jejich kultuře. Vesnice jsou také skvělými místy pro plánování dalšího kroku na vaší cestě, kde můžete mluvit s NPC, kteří vám mohou napovědět, co vás čeká, a dokonce vám dát cenné předměty a speciální vybavení.” Stojí v popisku hry.

Albatroz vyjde v průběhu roku 2024 na Steamu (PC), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nicméně už nyní si můžete bezplatně vyzkoušet demoverzi, kterou seženete na Steamu. Nutno na závěr podotknout, že hra už v minimálních požadavcích zmiňuje grafickou kartu Nvidia RTX 3060, zdali jde o chybu nyní nedokážeme ověřit, raději se ale připravte na překvapivě vysoké hardwarové nároky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama