Ambulance Life je simulátor s otevřeným světem, kde se staneme záchranářem
i Zdroj: Aesir Interactive
Ambulance Life Novinka Ambulance Life je simulátor s otevřeným světem, kde se staneme záchranářem

Ambulance Life je simulátor s otevřeným světem, kde se staneme záchranářem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Staňte se virtuálním záchranářem a pomáhejte zraněným lidem v otevřeném světě, ať už jde o lehká nebo těžká zranění. Představuje se realistický simulátor Ambulance Life.

Reklama

Vydavatelství Nacon a tvůrčí studio Aesir Interactive detailně představily simulátor, který potěší hráče, kteří preferují hry s otevřeným světem, zejména pak těch, kteří by rádi alespoň virtuálně chtěli zachraňovat životy. Představuje se Ambulance Life: A Paramedic Simulator, který nás vezme v roli záchranáře do nespecifikovaného města. Naším úkolem bude přijímat oznámení o nejrůznějších typů zranění či nehodách, které bude potřeba velmi rychle řešit. 

Dostaneme sanitku a instrukce o situaci, a můžeme vyrazit k našemu cíli: “Každá nehoda je jiná. Je jen na vás, abyste se přizpůsobili a přijali správná rozhodnutí. Zároveň musíte být rychlí a efektivní,” dodávají tvůrci. Setkat se můžeme se spoustou nejrůznějších zranění, a už s těmi lehčími, které vyřešíme rychle a na místě, tak s těmi vážnými, které vznikly například během obrovské katastrofy. 

Mluvte s oběťmi a zjistěte okolnosti nehody. Uklidňujte je, proveďte potřebné kontroly a využijte řadu nástrojů, které máte k určení počáteční diagnózy k dispozici.

Ambulance Life

Pracujete na západním pobřeží USA, kde se setkáte s různorodými prostředími: od historických čtvrtí přes obchodní oblasti až po průmyslové zóny. Každá z těchto lokalit je unikátní a může být dějištěm malých i velkých nehod. Obyvatelé zde vedou odlišné životní styly a věnují se různým činnostem, při kterých dochází k odlišným typům nehod.

Ambulance Life vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S již na podzim 2024. 

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama