Ani 4 proti-pirátské ochrany nepomohly, Resident Evil 4 Remake byl kompletně prolomen
i Zdroj: Capcom
Resident Evil 4 Remake Novinka Ani 4 proti-pirátské ochrany nepomohly, Resident Evil 4 Remake byl kompletně prolomen

Ani 4 proti-pirátské ochrany nepomohly, Resident Evil 4 Remake byl kompletně prolomen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2023 17:23 2

Pirátská grupa EMPRESS oznámila prolomení všech proti-pirátských ochran, které chránily Resident Evil 4 Remake. A další hry by měly být na řadě, nové Denuvo chrání také Dead Island 2 nebo Star Wars Jedi: Survivor.

Reklama

Pouze měsíc a půl vydrželo Resident Evil 4 Remake pod proti-pirátskou ochranou. Capcom použil hned 4 různé druhy, přičemž tou nejkvalitnější měla být nová verze Denuvo V18. Pirátská grupa Empress však oznámila, že se ji podařil najít nový a efektivnější způsob, jak hry s nejnovějším Denuvo prolomit. Důkazem toho bylo také velmi rychle prolomené Hogwarts Legacy. A další hry jsou na řadě, Denuvo chrání také například Dead Island 2 či Star Wars Jedi: Survivor.

Capcom se opravdu snažil, použil hned čtyři různé druhy ochran, jednu vlastní, Denuvo V18, Denuvo Secure V2 a VMProtect. Crackeři jsou ale nezastavitelní, otázkou však je, proč posledních několik dílů FIFA stále drží a roky je nikdo neprolomil, údajně mají též ochranu od rakouské společnosti Denuvo. A znovu se potvrdilo, že cracknuté verze běží o něco lépe než ty pod ochrannou. Ačkoliv Denuvo dlouhodobě popírá, že by jejich program nadměrně zatěžoval procesor, důkazy jsou s každou hrou více než jasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama