Anime ze světa Pána prstenů dostalo svou první ukázku
i Zdroj: Warner Bros.
Filmy a seriály Novinka Anime ze světa Pána prstenů dostalo svou první ukázku

Anime ze světa Pána prstenů dostalo svou první ukázku

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Vydání nového hraného filmu ze Středozemě je daleko, ale ještě tento rok se můžeme těšit na anime The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. To nyní dostalo první trailer.

Reklama

Warner Bros. zveřejnilo první ukázku k plánovanému filmu The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, který do českých kin zavítá ještě letos a bude se odehrávat 200 let před původní filmovou trilogií Pána prstenů.

Jak vyplývá z názvu filmu, bude se odehrávat na území Rohanu a bude vyprávět dosud neznámý příběh bývalého vládce Rohanu, Helma Hammerhanda.

Trailer nám ukazuje, že Rohan válčí s Vrchovci (Dunlendiny) a důvodem této krvavé války je ztroskotaný sňatek mezi Helmovou dcerou Hérou a dunlandským knížetem Wulfem, který vede ke smrti Wulfova otce, Freca.

Ve filmu si tedy užijeme mnoho akčních scén v anime stylu a opět uvidíme ikonickou rohanskou jízdu v akci. The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim dorazí do českých kin 12. prosince 2024, a s největší pravděpodobností v něm uvidíme i Sarumana a slavnou pevnost Helmův žleb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama