Anthem asi nebude podporováno roky, jak slibovalo EA
i Zdroj: Spite.cz
Anthem Novinka Anthem asi nebude podporováno roky, jak slibovalo EA

Anthem asi nebude podporováno roky, jak slibovalo EA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 6. 2019 11:35

Eletronic Arts ještě daleko před vydáním "live-service" hry Anthem slibovali podporu a spousty obsahu do dalších let. Jenže, hra nemá zdaleka takový úspěch, jak se předpokládalo, nyní má nejistou budoucnost.

Reklama

Od oznámení do vydání hry uběhl nějaký ten čas. Anthem se zdálo být velmi dobrou hrou, kterou chtělo EA podporovat následujících několik let, podobně jako to mají jiné "velké" tituly. Jenže, ti pravděpodobně neměly takové problémy počas vývoje, jako BioWare s Anthem. 

Anthem hráči nehrají a když už, stěžují si na nedostatek obsahu, který EA tolik slibovalo. A jak se zdá, moc obsahu už ani nedostane. Na oficiálních stránkách hry jsme ještě nedávno mohli najít sekci "Roadmap", ve které mohli hráči vidět, jaké další aktualizace hru čekají, včetně plánovaného dodatečného obsahu atd. Roadmap však ze stránky zcela zmizel a k dispozici je pouze popis poslední aktualizace a nějaké další dva akty. 

Uvidíme, co s Anthem bude dál, na nějakou dlouhou životnost to však bohužel nevypadá. Dokonce se hra neobjeví ani na EA Play 2019, kde EA prezentuje svoje hry a mluví o jejich budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama