Arena Breakout: Infinite předvádí první gameplay a zve hráče do bety
i Zdroj: Morefun Studios
Arena Breakout Novinka Arena Breakout: Infinite předvádí první gameplay a zve hráče do bety

Arena Breakout: Infinite předvádí první gameplay a zve hráče do bety

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2024 10:30

Arena Breakout: Infinite je nadcházející extrakční střílečka, která vyjde formou free-to-play. Dnes se můžeme podívat na první gameplay z PC verze.

Reklama
Reklama

Jen pouhých pár dnů po oznámení PC verze hry Arena Breakout: Infinite, přichází pozvánka do betaverze. Nebude pro každého, nicméně můžete se zkusit zaregistrovat přes oficiální stránky tvůrčího celku. Registrace vám pravděpodobně místo v testovací fázi nezajistí, nicméně, proč to nezkusit? Beta odstartuje 8. května.

Kromě toho se můžeme vůbec poprvé podívat, jak bude Arena Breakout: Infinite vypadat, venku jsou debutové gameplay záběry a my musíme říct, že nevypadají vůbec špatně. Pocit ze střelby se mně osobně velmi líbí, stejně tak bohaté možnosti úprav palných zbraní. Ve výsledku by mohlo jít o slušného konkurenta pro Gray Zone Warfare nebo Escape from Tarkov.

"Arena Breakout: Infinite posouvá hranice strategického válčení a taktických přestřelek. Nabijte a zkontrolujte své vybavení dvakrát – v temné zóně se počítá každá kulka. Úspěch není jen o přežití, ale i o významném zisku, což vyžaduje skutečnou odvahu na aréně." Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama