Arma Reforger opouští předběžný přístup a Xbox Game Preview
i Zdroj: Bohemia Interactive
Arma Reforger Novinka Arma Reforger opouští předběžný přístup a Xbox Game Preview

Arma Reforger opouští předběžný přístup a Xbox Game Preview

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 11. 2023 15:00

Arma Reforger opouští předběžný přístup a Xbox Game Preview. Venku je verze 1.0. Podívejte se na release trailer – hra vypadá parádně, a to také díky zbrusu novému Enfusion Engine.

Reklama

Fanoušci série Arma, máme pro vás skvělé zprávy, podtitul Reforger opouští předběžný přístup a Xbox Game Preview, a vychází v plné verzi 1.0. Po dlouhých měsících je hra připravena a hráči se mohou konečně zapojit do realistických bitev tak, jak to u série Arma znají. 

Arma Reforger je prvním dílem, který naplno využívá zbrusu nový Enfusion Engine - ten jsme si představovali již před 2 roky a je budoucností této série. Na stejném enginu vyjde v rámci několika let také dlouho očekávaná Arma 4.

Popis

Arma Reforger je první pohled do budoucnosti platformy Arma na enginu Enfusion. Představuje vrcholný úspěch hry Arma: Armed Assault (2006), Arma 2 (2009), Arma 3 (2013) a je duchovním nástupcem původní hry, která pomohla definovat žánr mil-sim (vojenské simulace), Arma: Cold War Assault (2001).

Arma Reforger - HW požadavky
i Zdroj: Bohemia Interactive

Arma Reforger - HW požadavky

Nový díl série Arma byl představen, a rovnou i vydán. Zkontrolujte si HW specifikace této novinky od Bohemia Interactive.

17. 5. 2022 19:31

Arma Reforger je už nyní dostupná ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama