Assassin’s Creed Codename RED pravděpodobně dorazí už v příštím roce. Poukazuje na to zapomenutý příspěvek z platformy LinkedIn!
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Assassin’s Creed Codename RED pravděpodobně dorazí už v příštím roce. Poukazuje na to zapomenutý příspěvek z platformy LinkedIn!

Assassin’s Creed Codename RED pravděpodobně dorazí už v příštím roce. Poukazuje na to zapomenutý příspěvek z platformy LinkedIn!

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

12. 7. 2023 18:00

Ubisoft má na tento rok již naplánovanou hru s názvem Assassin's Creed Mirage. Již nyní se však dostávají na povrch informace o dalším dobrodružství, tentokrát z Japonska.

Reklama

Další velký Assasin s prozatímním označením Codename Red nás zavede do feudálního Japonska a naváže na Assasin's Creed Valhalla. Opět tedy půjde o rozsáhlé akční RPG s otevřeným světem, jehož dohrání zabere desítky hodin. Očekávat ale máme daleko propracovanější a detailnější herní svět i postavy v něm.

Podle Ubisoftu má hra představovat třetí kapitolu celé ságy, a to jak po stránce hratelnosti, tak i technického zpracování. Má jít o plnohodnotný přechod na nové konzole, který bude doprovázen dynamickým světem vyvíjejícím se kolem hráče, realistickými animacemi postav a komplexnějším prostředím.

Podle zatím nepotvrzených informací od známého novináře Toma Hendersona má být Red výrazně zaměřen na stealth – nemá chybět například ukrývaní těl, zhasínání světel a schovávání se ve stínech nebo vysoké trávě. Inspiraci měli vývojáři hledat například v sériích Splinter Cell nebo Hitman. Podle Hendersona máme očekávat hned dvě hratelné postavy, samuraje a nindžu. Zatímco v roli samuraje se prý ukáže africký uprchlík, nindžou bude žena. Zatím jde ale pouze o spekulace. Nejde však o první informaci, která poukazuje na vydání hry. 

Skutečnost o vydání hry byla podpořena příspěvkem na Twitteru uživatele @AccessTheAnimus, který zveřejnil informace nalezené na LinkedInu pracovnice Ubisoftu, která se stará o byznysový rozvoj a navazování vztahů s partnery. 
 

V příspěvku je přímo zmíněno Assassin’s Creed Codename RED, pracovnice dává jasně najevo, že je Ubisoft otevřen spolupráci s investory. Pro nás je důležité, že počítá s uvedením během roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama