Assassin's Creed Mirage dostane v prosincové aktualizaci režim New Game Plus
i Zdroj: Ubisoft
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed Mirage dostane v prosincové aktualizaci režim New Game Plus

Assassin's Creed Mirage dostane v prosincové aktualizaci režim New Game Plus

Richard Šimáček

Richard Šimáček

17. 11. 2023 09:00

Assassin's Creed Mirage dostane brzy nový režim New Game Plus. Spolu s ním přibude i nový volitelný režim permadeath, který půjde zapnout v jakékoliv obtížnosti.

Reklama

Pro ty, kteří chtějí strávit více času s Basimem ze hry Assassin's Creed Mirage, který si prořezává cestu Bagdádem, máme dobrou zprávu. V rámci bezplatné aktualizace přijde režim New Game Plus. New Game Plus, jak už název napovídá, je herní mechanismus běžný v řadě dalších her, jako je Ghost of Tsushima nebo Starfield. Obvykle umožňuje začít kampaň od začátku a zachovat vše z předchozího dohrání, včetně vybavení a úrovně. Assassin's Creed Valhalla tento mód nedostal, pravděpodobně proto, že tato hra byla příliš dlouhá.

Kromě toho se Ubisoft chystá do hry zavést také volitelný režim permadeath. Tato nová výzva bude dostupná ve všech obtížnostech. Díky tomu se ze hry stane pravá hardcore výzva, jelikož pokud ve hře zemřete, tak už napořád.

Jinak je zatím známo poměrně málo podrobností. Tým Mirage se zatím blíže nezabýval tím, co vlastně budou oba nové režimy zahrnovat, ale víme, že vše přijde příští měsíc. Jak již bylo řečeno, vývojáři slíbili, že další podrobnosti budou zveřejněny "brzy".

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama