Assassin's Creed: Mirage nabídne menší mapu, ale obsahem bohatou
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed: Mirage nabídne menší mapu, ale obsahem bohatou

Assassin's Creed: Mirage nabídne menší mapu, ale obsahem bohatou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 1. 2023 11:34

Ubisoft dle velkého průzkumu, prý tvoří přesně takový díl Assassin's Creed, který si hráči dlouho přáli. a dodává...

Reklama

Ubisoft něco málo prozradil o novém Assassin's Creed Mirage, který pravděpodobně - dle některých zdrojů vyjde po odkladu někdy kolem srpna 2023. To, že půjde v porovnání s posledními díly jako Odyssey nebo Valhalla o menší díl víme prakticky od oznámení, nyní nám však Ubisoft poskytl další detail.

Tvůrčí tým Mirage se před startem vývoje pustil do průzkumu a porovnal všechny starší, ale i nové díly a vyhodnotil, co všechno zábavné bylo, a co naopak hráči nejvíce kritizovali. Spousty hráčů například odradila délka posledních tří dílů, k jejich dohrání jsme totiž potřebovali více než 100 hodin, přičemž často se úkoly opakovaly a herní svět zaplnily stovky otazníčků, u kterých jsme často zjistili, že jsou naprosto zbytečné se jimi zabývat.

Mnohem více hráčů kompletně dohrálo starší díly, které vyšly zhruba na 25 až 40 hodin herního času. 

Co se týče mapy, bude několikrát menší než jsme byli zvyklí v posledních letech, nicméně bude plná aktivit, menších, ale i hlavních úkolů. Ubisoft dodal, že "Naším cílem je, abyste se naplno ponořili do Bagdádu v 9. století." Z vyjádření je patrné, že se většina děje odehraje právě v městské části Bagdádu, jistě se ale několikrát vydáme do okolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama