Assassin's Creed: Mirage vyjde o týden dříve
i Zdroj: Ubisoft Studio
Assassin's Creed: Mirage Novinka Assassin's Creed: Mirage vyjde o týden dříve

Assassin's Creed: Mirage vyjde o týden dříve

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 8. 2023 16:08

Ubisoft označil Assassin's Creed: Mirage statusem GOLD. Nic tak nebrání plnému vydání hry. A to není všechno – Mirage dorazí o týden dříve než bylo v původním plánu. Novinku v hlavní roli s Basimem očekáváme již 5. října.

Reklama

Studio stojící za Assassin's Creed: Mirage právě oznámilo, že hra obdržela status GOLD a již ji nic nebrání tomu, aby vyšla. Odklad, o kterém se před několik měsíci spekulovalo se nechystá. Tvůrci si naopak připravili jedno malé překvapení, Mirage vyjde o týden dříve a to konkrétně 5. října 2023.

Assassin's Creed: Mirage dohrajeme za 15 až 20 hodin
i Zdroj: Ubisoft Bordeaux

Assassin's Creed: Mirage dohrajeme za 15 až 20 hodin

I když Ubisoft prakticky od vydání tvrdí, že se s dílem Mirage chce přiblížit starším dílům série a nepůjde o nic velkého,…

17. 6. 2023 08:30

V Mirage se podíváme do Bagdádu v 9. století, chybět pak nebude například slavná pevnost Alamút a několik dalších známých lokací, nicméně neočekávejte hru velikostně rovnou Valhalle či Odyssey, Mirage bude podstatně menší. Jak již také tvůrci prozradili, ve hře strávíme zhruba 15 až 20 hodin. Assassin's Creed: Mirage očekáváme ve verzích PC, PlayStation a Xbox, včetně podpory starší generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama