Assassin's Creed: Shadows se představuje v prvním filmovém traileru
i Zdroj: Ubisoft Québec
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows se představuje v prvním filmovém traileru

Assassin's Creed: Shadows se představuje v prvním filmovém traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 17:50

Assassin's Creed: Shadows oficiálně představeno. Studio Ubisoft Québec nabízí první pohled na nový díl, který nás vezme do feudálního Japonska. Podrobnosti v článku.

Reklama

Studio Ubisoft Québec konečně světu představí, na čem celé ty roky pracovalo. Již nějakou dobu víme, že má jít o nový díl Assassin's Creed, který jsme dodnes znali pod pracovním názvem Red. Z toho se v pondělí vyklubalo oznámení Assassin's Creed: Shadows

Assassin's Creed: Shadows

Nový přírůstek do série Assassin's Creed s podtitulem Shadows přenese hráče do feudálního Japonska, což je zasazení, na které se fanoušci série dlouho těšili. Hra nabídne 2 hratelné postavy (muže a ženu s unikátními schopnostmi a odlišnými zbraněmi), zdůrazní stealth, intenzivní souboje plné brutalit a další zajímavé prvky, které se již objevovaly v jiných hrách Ubisoftu. Znovu půjde o obří otevřený svět, kde se hráči účastní možná stovek nejrůznějších misí a dalších vedlejších aktivit.

Ve hře nebude chybět možnost zakoupit si battle-pass, Shadows je situováno jako live-service příběhová hra, kde si hráči mohou přijít k nejrůznějším skinům apod. 

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Předobjednávky jsou již v tuto chvíli dostupné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama