Astro Bot dostává recenze - jde o jednu z nejlepších her letošního roku
i Zdroj: Team Asobi
Astro Bot Novinka Astro Bot dostává recenze - jde o jednu z nejlepších her letošního roku

Astro Bot dostává recenze - jde o jednu z nejlepších her letošního roku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Dokázal Astro Bot zachránit letošní minimální počet exkluzivních her pro PlayStation 5? Zdá se, že jde o jednu z nejlepších her roku 2024.

Reklama

Robůtek Astro Bot je zpět. Z původně nenápadné postavičky, kterou hráči mohli vidět v hrách pro virtuální realitu The Playroom VR nebo Astro Bot: Rescue Mission, nakonec dostává vlastní hru na pro PlayStation 5 - a opravdu skvělou hru, uvádí první recenze. Astro Bot vyšel 6. září včetně české lokalizace a je na průměrném hodnocení 9.4 / 10, přičemž nechybí ani několik přímých desítek. Pojďme si shrnout, co všechno recenzenti pochvalují a co naopak kritizují, nicméně jedno je jisté, jde o slušného kandidáta na hru roku, což se v případě plošinovek často říct nedá.

Recenzenti pochvalují absenci mikrotransakcí a dalších podobných systémů, fyziku ve hře, skvělý soundtrack, propojení se světy PlayStationu, ale především, dokonalé využití možností ovladače DualSense. Další mluví o schopnostech hlavního hrdiny nebo parádní grafické stránce a detaily. Je tu pak samozřejmě i menší kritika - nejčastěji se v tomto případě zmiňuje příliš frustrující checkpointy nebo velmi jednoduchý soubojový systém.

Astro Bot

Mateřská loď PS5 ztroskotala a zanechala ASTRA a posádku botů roztroušené po celé galaxii. Je čas projet se na svém věrném Dual Speederu po více než 50 planetách plných zábavy, nebezpečí a překvapení. Na své cestě využij nové ASTROVY schopnosti a setkej se s mnoha kultovními hrdiny ze světa PlayStation! 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama