Avowed mělo přejít na bezkonkurenční Unreal Engine 5.3
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Avowed Novinka Avowed mělo přejít na bezkonkurenční Unreal Engine 5.3

Avowed mělo přejít na bezkonkurenční Unreal Engine 5.3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 5. 2024 07:40

Zasvěcenec Jez Corden na svém účtu prozradil, že Avowed přechází na verzi Unreal Engine 5.3. Zdá se, že Avowed nyní bude mít ještě větší očekávání než doposud.

Reklama

Avowed patří mezi nejočekávanější RPG hry letošního roku a pravděpodobně se stane největší exkluzivní hrou pro Xbox v roce 2024. Přesné datum vydání zatím není známo, ale oznámení by mohlo proběhnout na konferenci Xbox Games Showcase 2024, která se uskuteční 9. června. Na této konferenci by také mohly být představeny nové gameplay záběry, kterých dosud Microsoft ani studio Obsidian (tvůrci The Outer Worlds) příliš neukázali.

Nebudete věřit, jak realisticky Unreal Engine 5.3 vytvoří poušť a les
i Zdroj: MAWI United

Nebudete věřit, jak realisticky Unreal Engine 5.3 vytvoří poušť a les

Epic Games i nadále pracuje na nových verzích svého Unreal Enginu: každopádně ta poslední vypadá absolutně úžasně. Podívejte…

5. 3. 2024 10:00

Prakticky od oznámení hry víme, že Avowed poběží na Unreal Engine 5, což slibuje skvělou realistickou grafiku a podporu nejrůznějších nových technologií. Nicméně Avowed na tom nakonec může být ještě o něco lépe. Zasvěcenec Jez Corden na sociální síti X tvrdí, že hra přešla na nejnovější verzi Unreal Engine 5.3. Tato verze se již několikrát osvědčila jako prakticky bezkonkurenční v tom, co nabízí.

Avowed

Hra je zasazena do fantasy světa Eora, známého z jejich předchozí série Pillars of Eternity. Avowed slibuje bohatý příběh, propracovaný svět a detailní grafiku, využívající Unreal Engine 5.3. Bude exkluzivní pro platformu Xbox a PC a pravděpodobně se stane jednou z nejvýznamnějších her roku 2024. Již nějakou dobu se mluví i datu vydání, podle důvěryhodných zdrojů Avowed dorazí v listopadu 2024, doufejme však, že přechod na novou verzi UE nezpůsobí odklad do roku 2025.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama