Battle-royale akce Off The Grid se po delší době ukazuje na nových screenshotech
i Zdroj: Gunzilla Games Studio
Off The Grid Novinka Battle-royale akce Off The Grid se po delší době ukazuje na nových screenshotech

Battle-royale akce Off The Grid se po delší době ukazuje na nových screenshotech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2023 13:00

"Takový battle-royale jste ještě neviděli, berte jej jako revoluční 2.0 verzi", říká o své hře studio Gunzilla Games. Podívejte na zbrusu nové záběry z dlouho připravované third-person akce Off The Grid.

Reklama

Battle-royale už netáhne co dřív a nové už snad ani ve vývoji nejsou, aktuálně žijí hlavně stálice v podobě PUBG, Fortnite, Apex Legends a Warzone, nicméně stále je v plánu jeden velmi ambiciózní projekt, na který by byla škoda zapomenout. Ve studiu Gunzilla Games již nějaký ten rok vzniká údajně revoluční akce Off The Grid. Ta se hráčům ještě dopodrobna nepředstavila, v minulém roce jsme mohli vidět pouze cinematic trailer.

Představení by ale nemuselo být daleko, v obchodě PlayStationu se objevila celá galerie nových screenshotů, a vypadají velmi dobře! Bohužel bez nějakého popisku, obrázky můžete vidět níže. Gunzilla Games už od oznámení tvrdí, že Off The Grid bude takovým “battle-royalem 2.0”, který nabídne věci, které jsme tu ještě neviděli, na detaily si ale budeme muset počkat. Datum vydání je stále stanoven na rok 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama