Battlefield 2042 obdržel velký update s další sezónou nového obsahu. Spuštění updatu provázely technické problémy
i Zdroj: EA/DICE
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 obdržel velký update s další sezónou nového obsahu. Spuštění updatu provázely technické problémy

Battlefield 2042 obdržel velký update s další sezónou nového obsahu. Spuštění updatu provázely technické problémy

Richard Šimáček

Richard Šimáček

11. 10. 2023 11:00

Battlefield 2042 se stále vylepšuje a nyní obdržel již 6. sezónu nového obsahu. Ta přináší novou mapu, vozidla, zbraně a mnoho nových skinů pro operátory a zbraně. Podrobnosti a parádní trailer v článku.

Reklama

Update 6.0.0. byl vypuštěn 10. října a s ním začala i 6. sezóna nového obsahu. Tato sezóna je v mírně hororovém stylu, jelikož samotná nová mapa Redacted působí hororově a skiny pro postavy jsou v zombie stylu. Za zmínku stojí i přidané vozidlo YUV-2 “Pondhawk”, což je taková malá kvadrokoptéra pro dvě osoby.

S updatem přišlo 100 tradičních levelů battle passu a nová verze placeného battle passu Battle Pass Ultimate Pack. Ten obsahuje nové skiny nad rámec standardního battle passu a stojí 20 eur. Update obsahuje také nové zbraně: G428, L9CZ a VHX D3. L9CZ je zbraň původem z České republiky a je čistě fiktivní.

Hru během vydání updatu provázely technické problémy, které znemožňovaly hru zapnout. Nejdříve hra uvízla v neustálém ověřování souborů a poté nastala chyba v klientu EA app. Tyto problémy byly masově rozšířené a během pár minut po vydání updatu si na ně hráči stěžovali v diskuzích na fórech. Problém zmizel v pozdních hodinách téhož dne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama