Battlefield 7 údajně na novém enginu, oznámení už letos?
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 7 údajně na novém enginu, oznámení už letos?

Battlefield 7 údajně na novém enginu, oznámení už letos?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2023 14:45

Údajně bývalý vývojář ze studia DICE Stockholm na zahraničním fóru prozradil první informace o chystaném Battlefieldu.

Reklama

To, že je ve vývoji nový díl do série Battlefield víme poměrně dlouho, otázkou však bylo kam nás studio DICE pošle tentokrát. První, druhá nebo třetí světová válka? Nebo něco více sci-fi? To prozatím nevíme, nicméně s prvními informacemi přišel člověk, který tvrdí, že byl nedavno bezdůvodně vyhozen ze studia DICE Stockholm.

Informace, prosím, berte s rezervou, nejsou potvrzené, ale někdo je nechává mazat ze zahraničních fór.

Anonym tvrdí, že nový Battlefield ( označil jej jako Battlefield 7, což pravděpodobně nebude finální název hry ) bude oznámen už během letošní velké akce EA Play Live 2023, ta proběhne v červnu. Na jednu stranu dobře, proč ne, když si ale vzpomeneme na minulé díly, EA je vždy oznámilo přímo v rok vydání, tzn., že by k tomu mělo dojít až v roce 2024, plány se však mohly změnit.

Údajně má dojít na nový engine, v tuto chvíli však není jasné, zda je tím myšlena nová verze Frostbite či úplně něco jiného, jako například Unreal Engine. Děj se odehaje v letech mezi 2020 až 2030, půjde tedy znovu o moderní zbraně, vozidla a další. Co se týče platforem, logicky Battlefield vyjde pouze na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Z oficiálních zdrojů pak víme, že dostane příběhovou kampaň, o kterou se postará nové studio Ridgeline Games a část týmu z DICE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama