Během State of Play došlo i na tyto dvě velmi slibné hry pro VR
i Zdroj: Skydance Media, LLC
Novinka Během State of Play došlo i na tyto dvě velmi slibné hry pro VR

Během State of Play došlo i na tyto dvě velmi slibné hry pro VR

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 6. 2024 08:00

Jestliže vlastníte nějaké z novějších VR zařízení, potom byste rozhodně měli sledovat tyto dvě hry. Zejména Alien: Rogue Incursion vás vyděsí dokonale.

Reklama

Během včerejší, poměrně velké konference State of Play, došlo na několik zajímavých her, kde se však řešilo spíše datum vydání pro Silent Hill 2 Remake nebo PC verze God of War: Ragnarok. Vidět jsme ale mohli i dost kvalitní trailer k Monster Hunter Wilds nebo PC/PS5 verzi hororu Until Dawn.

Nicméně PlayStation ještě před zahájením slíbil, že se hráči dočkají i několika her pro virtuální realitu PSVR2. V průběhu akce asi nejvíce zaujal nedávno oznámený survival horor Alien: Rogue Incursion. Druhou novinkou je VR, brutální středověká akce Behemoth do studia Skydance.

Pojďme se konečně podívat na záběry a popisky her.

Alien: Rogue Incursion

Hra byla oznámena teprve na konec dubna, nicméně tvůrci ze studia Survios o novém alienu vůbec nic neprozradili, a jinak tomu není ani dnes. Každopádně tu máme první gameplay trailer, který jasně naznačuje, že tenhle horor nebude pro slabší povahy. Hra běží na Unreal Engine 5 a vyjde ve verzích Steam VR, PSVR2 a Meta Quest 3. 

Behemoth

Ve hře Skydance's BEHEMOTH se vžijte do role nemocného poutníka ztraceného v mrazivých Forsaken Lands. Překonávejte nebezpečná prostředí, smrtící válečníky a obrovské Behemoty pomocí pohlcujících, realistických VR soubojů a fyziky jako ze skutečného světa. Cestujte skrze podivná, mimozemská prostředí a překonejte všechny překážky, bez ohledu na jejich velikost. Behemoth vyjde už na podzim letošního roku na Steam VR, PSVR3 a Meta Quest 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama