Bendy: The Cage je třetí pokračování oblíbené hororové příběhovky
i Zdroj: Joey Drew Studios
Novinka Bendy: The Cage je třetí pokračování oblíbené hororové příběhovky

Bendy: The Cage je třetí pokračování oblíbené hororové příběhovky

David Vondráček

David Vondráček

Vývojáři z Joey Drew Studios chystají třetí díl oblíbené Bendy franšízy s názvem Bendy: The Cage. Opět půjde o psychologický horor, který bude přímo navazovat na druhý díl.

Reklama

Bendy: The Cage bude znovu z pohledu první osoby a vrátíme se do kůže Henryho Steina, ze kterého už jsme hráli v prvním díle, The Ink Machine. Příběhově by se pak hra měla odehrávat během druhého dílu, půjde tedy o jakousi vedlejší linku, která se bude protínat s tou, kterou známe z druhého dílu. 

Henry se tentokrát ocitá v místě, zvaném Jáma a má jít o jakési peklo ve světě Bendyho, kam se odebrali ty nejtemnější duše, stvořené z inkoustu. Podle všeho nebudeme bojovat jen proti puzzlům, nepřátelům ale také proti vlastnímu šílentsví. Celá hra Bendy: The Cage by pak měla mít temnější a hororovější nádech, než díly předchozí. Hlavní hrdina by se měl také pohybovat rychleji, než v předešlých dílech a mělo by přibudnout i několik nových mechanik a funkcí. O samotné hře se ale toho zatím příliš neví. Jisté je jen to, že hra přímo počítá s tím, že jste hráli předešlé díly. Pokud jste tedy nehráli ty předchozí, budete mít ve spoustě věcí guláš.

„ BENDY: THE CAGE™ je psychologická hororová hra z pohledu první osoby, která se odehrává během událostí Bendy and the Dark Revival®. Stíny se přibližují. Bojujte s šílenstvím, než bude příliš pozdě." Píše se v popisku hry na Steamu.

Datum vydání hry zatím není známé a o samotné hře, jak jsme psali, se toho zatím příliš mnoho neví. Není jasné ani to, zda bude Bendy: The Cage dostupný také na konzolích, nicméně vzhledem k tomu, že předchozí díly se na konzolích objevily, lze očekávat, že tomu tak bude i tentokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama