Black Myth: Wukong je trhák. Za 3 dny se prodalo 10 milionů kopií
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Black Myth: Wukong je trhák. Za 3 dny se prodalo 10 milionů kopií

Black Myth: Wukong je trhák. Za 3 dny se prodalo 10 milionů kopií

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Studio Game Science oznámilo impozantní prodejní čísla své nejnovější hry Black Myth: Wukong. Té se za pouhé 3 dny prodalo více než 10 milionů kopií.

Reklama

Black Myth: Wukong je akční RPG, které je inspirované čínským románem Putování na západ. Jeho moderní verze pochází ze 16. století, ale ta původní dokonce z roku 895. Hra svým způsobem trochu připomíná bojovku Dark Souls zkříženou s filmovou sérií Planeta opic, protože hlavní postavou hry je Opičí král.

Hra Black Myth: Wukong v den vydání zbořila Steam, když ji v jednu chvíli hrálo více než 2,2 milionu hráčů. Titul není populární jen v Číně, ale po celém světě. Za pouhých pár hodin se toto hra stala tou nejhranější singleplayerovou hrou v historii Steamu.

Vývojáři se také pochlubili prodejními čísly, která jsou skutečně impozantní – za pouhé 3 dny se prodalo více než 10 milionů kopií této hry. Na Cyberpunk 2077 to ale pořád nemá, jelikož toho se za jeden den prodalo více než 13 milionů kopií.

Jako u většiny singleplayerových her i u této časem odpadne mnoho hráčů. V den psaní článku, tedy 23. 8., hru hraje celkem 482 000 hráčů, což je pořád velmi vysoký počet hráčů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama