Black State je nová stealth akce, která připomíná Metal Gear Solid, a má velké ambice
i Zdroj: Motion Blur Studio
Black State Novinka Black State je nová stealth akce, která připomíná Metal Gear Solid, a má velké ambice

Black State je nová stealth akce, která připomíná Metal Gear Solid, a má velké ambice

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Po delší době jsme se dočkali velmi zajímavého oznámení nové hry. Představuje se ambiciózní stealth akce Black State, která připomíná slavný Metal Gear Solid.

Reklama

O tureckém indie studiu Motion Blur jste asi ještě neslyšeli, že? My také ne, ale zdá, že by o něm v následujících hodinách, maximálně dnech, mohl vědět celý herní průmysl. Studio oznámilo third-person stealth akci Black State, která na první pohled připomíná slavnou sérii Metal Gear Solid - a to ať už animacemi, možnostmi, zasazením, tak hlavním hrdinou. Hra běží na Unreal Engine 5 a nabídne prvotřídní realistickou grafiku. 

Black State prozatím nemá pevně stanovené datum vydání, nicméně v současné době je v plánu pouze na PC. Vůbec bychom se ale nedivili, kdyby se hra později objevila také na konzolích. Níže vyjádření tvůrců exkluzivně pro IGN:

Náš malý tým, inspirovaný těmito vlivy, je odhodlán poskytovat nejvyšší kvalitu vývoje a výjimečné herní mechanismy, a to i přes naši omezenou velikost. Snažíme se vytvořit bohaté a hluboké vyprávění v kombinaci s poutavou herní mechanikou, které nabízí působivý a nezapomenutelný herní zážitek.

Black State

"Hráči se v Black Slate ocitnou v roli bývalé vojenské legendy, která se vydává na misi za záchranou uneseného vědce a odhalením pravdy za katastrofickou událostí. Samotná mise, kterou zadala záhadná skupina známá jako Architekti, je obestřena tajemstvím a může skrývat více, než se na první pohled zdá." Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama