Blíží se oznámení PC verze God of War: Ragnarok
i Zdroj: Santa Monica Studio
God of War: Ragnarok Novinka Blíží se oznámení PC verze God of War: Ragnarok

Blíží se oznámení PC verze God of War: Ragnarok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 5. 2024 12:30

Důvěryhodný zdroj, který se téměř nikdy nemýlil, tvrdí, že PlayStation do několika týdnů oficiálně oznámí PC verzi velmi oceňované hry God of War: Ragnarok.

Reklama

Společnost Sony PlayStation v rámci letošního roku vydá hned několik původně exkluzivních PlayStation 5 her na PC. Oficiálně víme například o Horizon: Forbidden West, které je již venku, následovat pak bude dlouho očekávané Ghost of Tsushima! 

Další brzy oznámenou PC verzí má být God of War: Ragnarok, tvrdí důvěryhodný leaker Billbil-kun. Ten se již v minulosti spoustu krát trefil, a to jak do nejrůznějších předčasných oznámení, tak zásadních informací o očekávaných hrách a jejich dat vydání. Nyní tvrdí, že k oznámení má dojít ještě průběhu tohoto měsíce, datum vydání však s přesností určit nemůže.

To by letos ale nemělo být všechno. Dlouho se mluví také o chystané PC verzi závodů Gran Turismo 7 nebo The Last of Us Part 2. V roce 2025 by pak měl dorazit Marvel's Spider-Man 2. 

God of War: Ragnarok

Jde o pokračování úspěšného titulu "God of War" z roku 2018, které sleduje Kratose a jeho syna Atrea v severské mytologii. Hráči se vydávají na dobrodružství napříč Nine Realms, aby zastavili příchod Ragnaroku. Hra nabízí dynamický bojový systém, zkoumání rozsáhlých světů a epické božské souboje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama