BlizzCon 2017: Rekapitulace
i Zdroj: Spite.cz
Novinka BlizzCon 2017: Rekapitulace

BlizzCon 2017: Rekapitulace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 11. 2017 16:56

Těšili jste se na BlizzCon 2017, ale utekly Vám důležité informace o téměř každé Blizzardí hře? Pak mrkněte na tuhle rychlo-rekapitulaci. WoW, Overwatch, Heartstone a další.

Reklama

Letošní BlizzCon 2017 je už bohužel za námi a tak se pojďme společně podívat, co všechno se dělo, co překvapilo nebo co nového Blizzard oznámil. Předem možná některé zklamem, ale Blizzard neoznámil žádnou větší hru. 

Overwatch

Tahle onlinovka Blizzardu rozhodně vydělává pořád dostatek peněz a o hráče rozhodně nemá nouze. A tak je potřeba se o ní dál starat, třeba tím, že oznámíte novou hrdinku, Moiru. Ta většinu hráčů spíše potěší, její schopnosti jsou dokonalé, ale určitě nebudete chtít, aby hrála proti Vám. Moira dorazí začátkem roku 2018.

World of Warcraft - Battle for Azeroth

Dostalo se i na neustále populární World of Warcraft, Blizzard představil v dalším epickém traileru novou expanzi Battle for Azeroth. Detaily o DLC se dozvíme pravděpodobně až během příštího roku. Datum vydání prozatím také neznáme, každopádně jej tipujeme na Září 2018. 

World of Warcraft Classic

Co se World of Warcraft týče, oznámení nové expanze není jediné, co Blizzard představil. Těšit se můžeme i na WoW Classic. Co to je? Možná si ještě hráči vzpomenou na rok 2004, kdy vyšla vůbec první hratelná verze hry, která byla později změněna, což zapříčinilo odchod tisíců hráčů. Classic verze tento patch vrací zpět na svůj začátek, splní se tak sen spoustě hráčům.

Více detailů Blizzard představí časem.

Hearthstone - Kobolds & Catacombs

Blizzard oznámil expanzi Kobolds & Catacombs, které přinese až 130 nových kartiček, bezplatnou singleplayerovou kampaň nebo karty s legendárními zbraněmi. DLC dorazí koncem roku 2017.

StarCraft 2

Skvělá zpráva pro všechny, kteří ještě nevlastní druhý díl StarCraftu, proč? Bude totiž free-to-play. Tím se stane už 14.11. 2017. A co free verze nabídne? Přístup do singleplayerové kampaně Wings of Liberty. Běžným hraním by jsme si pak měli zdarma odemknout i přístup do multiplayeru či kooperace. 

Co se týče planých věcí, těmi jsou DLC - Heart of the Swarm, Legacy of the Void a Nova Covert Ops. Jednotlivě je bude možné zakoupit za 15€. V případě, že chcete všechny, můžete zaplatit 40€. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama