Bloody Hell Hotel je nový simulátor, kde si jako upír otevřete svůj vlastní hotel
i Zdroj: Unfold Games
Novinka Bloody Hell Hotel je nový simulátor, kde si jako upír otevřete svůj vlastní hotel

Bloody Hell Hotel je nový simulátor, kde si jako upír otevřete svůj vlastní hotel

David Vondráček

David Vondráček

10. 5. 2024 10:00

Indie studio Unfold Games chystá svou první hru. Ve hře Bloody Hell Hotel se ujmeme role probuzeného upíra, který si otevře vlastní hotel, aby ukojil svou žízeň po krvi.

Reklama

Zápletka Bloody Hell Hotel je jednoduchá. Po celých staletí se jako upír probouzíte ze svého spánku. Zjišťujete, že se z vašeho kdysi honosného sídla stala ruina. Doba je těžká a zdroje jsou vzácné. Je nedostatek potravin, zásob a pracovní síly. Je vůbec možné za těchto podmínek otevřít luxusní hotel? Zvlášť, když jste upír, který často netouží po ničem jiném, než po krvi těch nešťastníků, kteří se odváží zavítat do vašeho hotelu?

Bloody Hell Hotel toho nabízí víc, než se na první pohled zdá. Na začátku půjde hlavně o renovaci. Půjde o opravu nábytku, uklízení, tapety nebo spotřebiče. K tomu nám pomůžou naše upírské schopnosti, které celý proces značně urychlí. Jak bude hotel nakonec vypadat, pak záleží čistě na vaší představivosti. Bloody Hell Hotel vás v tomto nijak omezovat nebude. Když už se konečně nějaký ten host ukáže, bude očekávat, že se o něj dobře postaráte.  Naštěstí pod panstvím leží krypta a systém jeskyní. Sháněním potravy, farmařením, craftingem a probojováním se skrz kobky zamořené příšerami najdete zdroje, které potřebujete. A pokud vás nějaký ten host naštve, můžete ho jednoduše zabít. Vysát mu krev a jeho maso zpracovat. Ušetříte tím peníze a další zdroje a i vaše upírské síly se zregenerují. Jen si dávejte bacha, aby vás u toho neviděl nějaký host. Nebo aby nějaký zvědavec nezjistil, že to maso je z toho pána z vedlejšího pokoje. To není dobré pro vaši pověst. 

A protože někdy na to sami stačit nebudete, bude možné najímat i další upírské kolegy, které můžete zaměstnat jako kuchaře, recepční, pokojské, nebo vrátného. Jenom nezapomínejte, že výplatu počítají v kapkách krve. 

Renovujte, upgradujte a rozšiřte svůj hotel! Mimochodem, jsi upír, takže pohostinnost není tvoje silná stránka.” Takto o hře píše Steam popisek.

Bloody Hell Hotel přesné datum vydání zatím nemá, mluví se ale o druhé polovině letošního roku. Kromě PC se hra podívá ještě na starší konzole PS4 a Xbox One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama