Brzy potěšíme fanoušky Dishonored a Prey, říká zakladatel Arkane
i Zdroj: Arkane Lyon
Novinka Brzy potěšíme fanoušky Dishonored a Prey, říká zakladatel Arkane

Brzy potěšíme fanoušky Dishonored a Prey, říká zakladatel Arkane

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Bývalí klíčoví členové studia Arkane, kteří se podepsali pod ty nejúspěšnější hry, lákají na svoji další hru. Potěšíme fanoušky Dishonored a Prey, říkají.

Reklama

Ve studiu Arkane nedávno doslova vybouchla bomba. Byla ukončena podpora hry Redfall a celé studio Arkane Austin bylo rozpuštěno. To znamenalo i další fakt, byly zrušeny rozpracované projekty, mezi kterými mohlo být i Dishonored 3. 

Teď se ale od Arkane Studios vzdálíme a podíváme se na nový projekt studia WolfEye. To kdysi založil jeden ze zakladatelů Arkane, kde pracoval na těch nejlepších hrách. Mluvíme o Raphaelovi Colantoniovi, který na sociální síti X láká na svoji další hru. Konkrétně napsal:

Potěšíme fanoušky Dishonored a Prey.

Podle “tweetu” je jednoznačné, že jejich další hra bude s kamerou z pohledu první osoby, a vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby disponovala propracovaným stealthem po vzoru Dishonored a sci-fi prvků z Prey. První informace se dozvíme v rámci několika dnů, slíbil Raphael Colantonio na síti X. 

WolfEye

WolfEye Studios se zaměřuje na vytváření her s výraznou uměleckou vizí a inovativním herním designem. Jejich první hrou je Weird West, což je akční RPG s izometrickým pohledem, které kombinuje prvky westernu s temným fantasy světem. Weird West nabízí hráčům bohatý příběh, hluboké postavy a otevřený herní svět plný možností a interakcí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama