Bude Watch Dogs: Legion další hrou zdarma na Epic Games Store?
i Zdroj: Ubisoft Toronto
Legion Novinka Bude Watch Dogs: Legion další hrou zdarma na Epic Games Store?

Bude Watch Dogs: Legion další hrou zdarma na Epic Games Store?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 13:00

Epic Games Store zítra nabídne další hru zdarma, nechce však prozradit, o jakou by mohlo jít. Nicméně teaser trailer možná odkazuje na Watch Dogs: Legion.

Reklama

Myslím si, že většina PC hráčů netrpělivě očekává odpolední čtvrtky, kdy Epic Games Store pravidelně nabízí minimálně jednu videohru zdarma. Občas se stane i výjimka, kdy jsou k dispozici hned tři hry najednou. Ovšem ještě větší vzrušení nastává v okamžiku, kdy EGS neodhalí, jakou hru nabídne následující týden. Tyto hry obvykle přinášejí větší kvalitu (AAA tituly) za vyšší cenu než průměrné hry během roku.

Před několika hodinami Epic Games Store zveřejnil teaser, který láká na zítřejší videohru zdarma. Z toho není úplně jasné, o jakou hru jde, ale pokud pečlivě posloucháte speciální zvukové efekty a zkoumáte obrázky, pravděpodobně dojdete k závěru, že by se mohlo jednat o Watch Dogs: Legion. Tento názor sdílejí i komentující pod tweetem.

Celou pravdu se dozvíme zítra 16. května 2024 v odpoledních hodinách, konkrétně pak v 17:00. A co myslíte vy, půjde o Watch Dogs: Legion nebo máte jiný tip? Dejte nám vědět do komentáře.

Watch Dogs: Legion

"Watch Dogs: Legion je open-world akční hra, která se odehrává v moderním Londýně. Hráči mají možnost rekrutovat a hrát za jakékoliv postavy ve hře, každá s vlastními schopnostmi a příběhem. Hlavním cílem je sestavit odbojovou skupinu nazvanou DedSec a bojovat proti totalitní vládě a korporacím, které kontrolují město pomocí pokročilých technologií. Hra klade důraz na hackování, průzkum a boj za svobodu." Stojí v popisku hry.

Watch Dogs: Legion vyšlo 29. října 2020. V recenzích však bylo ohodnoceno jako nejhorší díl celé série, v průměru si odneslo “pouhých” 7.6. / 10. Následné prodeje hry pravděpodobně Ubisoft nepřesvědčily a tak měla být série uložena k ledu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama