Bulwark: Falconeer Chronicles je nová budovatelská hra s otevřeným světem
i Zdroj: : Volně k užití / Tomas Sala
Novinka Bulwark: Falconeer Chronicles je nová budovatelská hra s otevřeným světem

Bulwark: Falconeer Chronicles je nová budovatelská hra s otevřeným světem

David Vondráček

David Vondráček

28. 1. 2024 09:50

Vývojář hry je Tomas Sala, který ji vydává s pomocí Wired Productions. Vaším úkolem bude znovu vybudovat svět, zdevastovaný válkou, ale za jakou cenu?

Reklama

Hru začínáte s malým počtem osadníků, se kterými z malých osad vybudujete celá města v tomto oceánském světě zničený dlouhou válkou. Hra vám v této oblasti nabídne velkou svobodu a žádná omezení. Vše si zkrátka postavíte jak chcete a jak vám to nejlépe vyhovuje. Přičemž klíčové budou hlavně doky pro lodě, vzducholodě a obří válečné ptáky. Díky kterým budete provádět průzkum po velkém, živém světě. V něm totiž nejste zdaleka sami. Kromě prastarých mýtů je svět plný dalších frakcí, s nimi můžete buď obchodovat, nebo válčit. 

I diplomacie bude důležitá. Spojenectví s jednou frakcí totiž může naštvat frakci jinou. Proto bude důležitá stavba pevností, hradeb nebo věží a pokud budete chtít vašeho nepřítele jednou pro vždy zničit, stačí najmout pár velitelů, postavit armádu a ukázat vašim nepřátelům i svou stinnou stránku. 

Volby v tomto světě jsou zkrátka jen na vás. Takže jaký odkaz po sobě zanecháte? 

„Bulwark: Falconeer Chronicles je otevřený budovatelský svět, jehož jádrem je svoboda a vyjádření, a který umožňuje hráčům budovat rozsáhlá města, věže a pevnosti, jež se stávají centry obchodu nebo shromaždišti pro dobývání." Tak zní popisek hry na Steamu.

Bulwark: Falconeer Chronicles vychází 26.března a kromě PC vyjde i na PS5, PS4, Xbox One, Linux a Xbox Series X/S. Hra ale v češtině bohužel nebude. Demo ze hry si můžete ale vyzkoušet už nyní. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama