Byla oznámena další hra Pokémon
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Byla oznámena další hra Pokémon

Byla oznámena další hra Pokémon

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 11. 2011 23:13

20.11. 2011 Dnes jeden Japonský magazín oznámil, že do 5 měsíců by se mohl objevit další díl oblíbeného seriálu pro děti Pokémon. Do dnes zatím vyšli jen s grafikou, kde vidíme kostičky a je to takměř na hranici s Minecraft. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
20.11. 2011 Dnes jeden Japonský magazín oznámil, že do 5 měsíců by se mohl objevit další díl oblíbeného seriálu pro děti Pokémon. Do dnes zatím vyšli jen s grafikou, kde vidíme kostičky a je to takměř na hranici s Minecraft.
Objevila se nová doména stránky, která by měla být domovskou pro nový titul Pokémon. První informace hovoří o tom, že tohle už nebude jako předchozí díly. CVG ani GS zatím neuploadli žádnou ukázku ani první trailer, informace však jsou jasné, prý to bude bomba. 
No já bych si možná hru Pokémon v roce 2012 představoval například s grafikou jako je Battlefield 3 a postavičku před sebou jako Assassin? No všechno jsou to spekulace a první myšlenky. Zatím ani nevíme přesný název hry. Vše by jsme se měli dozvědět do 3 měsíců. My Vás budeme informovat.
Byla oznámena další hra Pokémon
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama