Byla oznámena dlouho očekávaná hra A Quiet Place: The Road Ahead
i Zdroj: Stormind Games
A Quiet Place Novinka Byla oznámena dlouho očekávaná hra A Quiet Place: The Road Ahead

Byla oznámena dlouho očekávaná hra A Quiet Place: The Road Ahead

David Vondráček

David Vondráček

18. 6. 2024 08:00

Studio Stormind Games pracuje na hororové hře Quiet Place: The Road Ahead. Ta vzniká podle stejnojmenné filmové franšízy. A to vše pod dohledem vydavatele Saber Interactive.

Reklama

Quiet place, u nás známý po názvem Tiché místo. Jde o hororový film, ve kterém mají slepá monstra mimořádně vyvinutý sluch a jediná hláska tak znamená jistou a brutální smrt. Nyní vzniká videoherní spin-off A Quiet Place: The Road Ahead.  Ve hře se vžijeme do role mladé ženy, která musí vydržet zrádnou apokalypsu uprostřed mezilidských rodinných konfliktů a přitom se vyrovnávat se svými vlastními vnitřními strachy.

A Quiet Place: The Road Ahead se odehrává z pohledu první osoby a půjde zejména o stealth, survival horor. Hra láká na parádní atmosféru a grafiku. Podobně jako ve filmech, i tady budou kolem nás monstra, která přiláká sebemenší hluk. Budeme si tak muset dávat pečlivý pozor na to, kde se pohybujeme a na co stoupáme. 

Studio Stormind Games, které na hře A Quiet Place: The Road Ahead pracuje, už za sebou jednu hororovou sérii má. Konkrétně Remothered.  Zatímco první díl této série vzbudil pozitivní ohlasy, druhé pokračování dopadlo podstatně hůř. Vývojáři ale ukázali, že hororovky dělat umí, takže doufejme, že nebudeme zklamáni.

„ A Quiet Place: The Road Ahead je hororová dobrodružná hra pro jednoho hráče inspirovaná kritikou uznávanou filmovou franšízou. Přežít v tichu." Píše se v popisku hry na Steamu.

A Quiet Place: The Road Ahead bude dostupné na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Přesné datum vydání zatím není známé ale hra má vyjít ještě letos. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama