Bývalí tvůrci hry Silent Hill vydali první videoukázku ze hry Slitterhead
i Zdroj: Bokeh Game Studio
Novinka Bývalí tvůrci hry Silent Hill vydali první videoukázku ze hry Slitterhead

Bývalí tvůrci hry Silent Hill vydali první videoukázku ze hry Slitterhead

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

10. 7. 2023 15:30

Na videu můžeme vidět boj s monstry a vypadá to tak, že bude možné hrát i za psa!

Reklama

Nový hororový titul od Bokeh Game Studio v čele s Keiičirem Tojamou byl oficiálně představen během The Game Awards v roce 2021. Na této akci autoři ukázali filmový trailer, který působil skutečně lákavě, ale poté se po informacích o hře slehla zem. Nyní však máme jasnější obrázek díky nedávnému vývojářskému deníku, který ukazuje několik pre-alfa klipů. Zdá se, že Slitterhead se více zaměřuje na boj.  

Záběry ze hry jsou rozesety po celém videu, ale dobré věci se začnou objevovat po 3 minutách videa.

Útržky z videa mají do pořádné ukázky hratelnosti daleko, přesto můžeme vstřebat řadu zajímavých věcí. V jedné části videa můžeme vidět pravděpodobně hlavního hrdinu, jak se s ním vývojáři z pohledu třetí osoby prohání neony osvětleným městem. Byly zveřejněny i záběry ze samotného boje, kdy se zdá, že se spíše než mečem ohání dlouhými drápy, které jsou v pozdějších záběrech ještě viditelnější. Objevuje se i druh nadpřirozených schopní, které bude moci hráč využít. Za zmínku také stojí záběr, z něhož se zdá, že je možné hrát i za psa, který následuje vysvětlováním, že mají ve hře unikátní mechaniky. Zdá se, že stvoření ve Slitterhead se převlékají za normálně vypadající lidi, ale pouze do té doby než otevřou ústa a odhalí zuby. 

Hra zatím nemá oficiální datum vydání, ačkoli se o roce 2023 mluvilo jako o možném roce vydání. Nyní to ale vypadá, že je to spíše nepravděpodobné. Bez ohledu na to bude mít tým Bokeh Game Studio určitou konkurenci, protože Konami oznámilo řadu projektů Silent Hill, které přijdou v několika příštích letech. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama