Caesar's Revenge je nová retro FPS, podobná hře Doom
i Zdroj: Pixel Barons
Novinka Caesar's Revenge je nová retro FPS, podobná hře Doom

Caesar's Revenge je nová retro FPS, podobná hře Doom

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC Steam Steam

Indie studi Pixel Barons si pro nás připravilo FPS akci v retro stylu, Caesar's Revenge. Tady se Gaius Julius Caesar vrací zpět z říše mrtvých, aby získal zpět své impérium.

Reklama

Na nového Dooma si ještě budeme muset do příštího roku počkat. Čekání si ale můžeme zkrátit hrou, která se mu stylem hraní podobá. Caesar's Revenge je retro FPS, která se odehrává ve starověkém Římě. Julius Caesar, zavražděný senátem, se vrací, aby vykonal pomstu na těch, kteří ho zradili, a získal zpět vládu nad Římským impériem.

Caesar's Revenge kromě širokého zástupu nepřátel nabídne i několik zbraní tehdejší doby. Ať už je to meč Gladius, luk, prak, kopí nebo Řecký oheň. Caesar's Revenge by měl být rozdělen do tří částí s více než třiceti misemi. V nich se vydáte napříč římskými pevnostmi, gladiátorskými arénami, nezkrotnou divočinou, babylonskými zahradami i hlubinami samotného podsvětí.

Kromě klasických nepřátel se máme dočkat i těch mytologických. To vše za doprovodu metalového soundtracku, jaký známe hezky z Dooma. Caesar's Revenge ale nabídne i časové výzvy a hledání různých skrytých pokladů a předmětů po jednotlivých mapách.

„ Caesar’s Revenge je retro FPS typu kill-and-replay odehrávající se v klasickém starověku. Pomstěte se chamtivému senátorovi, který vás zradil. Staňte se pádem Říma." Píše se v popisku hry na Steamu.

Caesar's Revenge se dočkáme na konci měsíce, konkrétně 29. srpna. Hra je v plánu pouze na PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama