Call of Duty (2024) by mohlo ještě vyjít na staré konzole
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Call of Duty (2024) by mohlo ještě vyjít na staré konzole

Call of Duty (2024) by mohlo ještě vyjít na staré konzole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 2. 2023 11:36

Díky nedavno uniklým dokumentům z kanceláří Activision se zjistilo, že i Call of Duty (2024) pravděpodobně vyjde na PS4 a XONE.

Reklama

V pondělí jsme vás informovali o velkém hackerskému útoku na počítače společnosti Activision, o který se postaral koncem minulého roku zatím neznámý hacker. Podařil se mu získat přístup k interním dokumentům, jako například ke kontaktům zaměstnanců nebo k plánům série Call of Duty. 

Dokumenty odhalily, že v roce 2023 skutečně vyjde prémiový díl za plnou cenu, nemělo by tedy jít o velké DLC, jak se ještě před pár týdny spekulovalo. Letošní díl s pracovním názvem " Project Jupiter " by mělo přinést studio Sledgehammer Games, mluví se o sci-fi akci na způsob Advanced Warfare. Zároveň insideři v minulém roce tvrdili, že letos to bude poslední díl, který vyjde na staré konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Dokumenty ale hovoří o jiných plánech. Novinář Tom Henderson, kterému se uniklé složky dostaly do rukou, údajně zmiňují PS4 a XONE také pro díl s pracovním názvem " Project Cerberus " a ten je naplánovaný na rok 2024, postará se o něj studio Treyarch, podle všeho pracují na novém Black Ops.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama