Call of Duty možná čeká překvapivý crossover s Warhammerem 40K
i Zdroj: Sledgehammer Games
Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty možná čeká překvapivý crossover s Warhammerem 40K

Call of Duty možná čeká překvapivý crossover s Warhammerem 40K

Richard Šimáček

Richard Šimáček

18. 1. 2024 16:00

Datamineři Call of Duty objevili překvapivý potenciální crossover s Warhammerem 40K. V souborech hry se objevil obsah pro Warhammer 40K, jako jsou třeba medaile a artworky pro 40K postavy.

Reklama

Datamineři si dali práci po vydání problematické aktualizace Season 1 Reloaded pro Modern Warfare 3 a Warzone a objevili artwork, který odhaluje, že spolupráce Call of Duty a ponurého univerza od Games Workshop zasazeného do daleké budoucnosti je potenciálně na cestě.

Obrázky, které byly odhaleny na různých účtech X, ukazují například Dark Angels (Temné anděly) a Sisters of Battle (Sestry boje). Hlavně Temní andělé jsou v současné době středem zájmu v rámci univerza 40 000, poté co se do probíhajícího děje dramaticky vrátil jejich primarcha Lion El’Jonson. Sestry boje, alias Adepta Sororitas, jsou ženskou skupinou elitních bojovnic, které uctívají Císaře a cestují galaxií, kde likvidují nepřátele Impéria.

Data odhalila načítací obrazovky, které někteří považují za náznaky provozovatelů potenciálně nastavených na tuto spolupráci: Boreas z Temných andělů a Helewise z Sester boje. Obě postavy jsou převzaty z románů Warhammer 40 000.

Objevily se také informace o tom, že do Call of Duty přijdou bossové z Warhammeru 40 000 (Baton Jailer, Swamp Monster (Fenbeast), Orgre Butcher a Mumie), možná v rámci časově omezené akce s tématikou Warhammeru 40K. A nové kousky kódu nalezené v souborech hry naznačují, že se do Call of Duty chystá slavný řetězový meč Warhammer 40K. Odhaleny byly i medaile.

O tomto všem se zatím dá jen spekulovat, ale jedno je jasné: něco se chystá, protože tak velké množství souborů není ve hře jen tak. Na to, zda se skutečně dočkáme crossoveru mezi Call of Duty a Warhammerem 40K, se budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama