Červen bude i bez E3 velkým měsícem plný oznámení a konferencí
i Zdroj: SummerGameFest.com
Novinka Červen bude i bez E3 velkým měsícem plný oznámení a konferencí

Červen bude i bez E3 velkým měsícem plný oznámení a konferencí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 4. 2023 11:09

E3 bohužel znovu nebude, přesto nás v červnu čeká několik hodně zajímavých a velkých konferencí. Těšit se můžeme na PlayStation, Xbox, Ubisoft, a několik veletrhů. Žádná zmínka však nepadla o Electronic Arts.

Reklama

E3 2023 sice byla před pár dny oficiálně zrušena, což je samozřejmě škoda, šlo o tradiční a nejočekávanější herní událost roku, bude ale spousty jiných zajímavých akcí. Insider Jeff Grubb na Twitteru prozradil, jaké a kdy je očekávat. Bohužel mezi nimi není EA PLAY Live 2023, že vydavatelství Electronic Arts znovu svou akci zrušilo? 

PlayStation Showcase 2023

24. května
Jako první by měla odstartovat Sony PlayStation. Během akce očekáváme Marvel's Spider-man 2, podle posledních informací ale zcela jistě dojde na několik oznámení interních týmů, tomu jsme se věnovali v samostatném článku.

Summer Game Fest 2023

8. června
Geoff Keighley by měl hned po PlayStationu odstartovat 3. ročník Summer Game Festu. Jde o takovou “menší E3”, kde studia odprezentují své očekávané hry, DLC a samozřejmě jako každý rok, dojde i na nějaké to oznámení. 

Xbox & Bethesda Showcase 2023

11. června
Svoji velkou show oznámil i gigant Xbox společně s Bethesdou. Na seznamu připravovaných her je velká spousta titulů, ukázat tak mohou prakticky cokoliv. My bychom rádi viděli něco z Fable, Dark Perfect, State of Decay 3, Indiana Jones, Contraband nebo Overdose, který vzniká ve spolupráci s Kojima Productions.

Starfield Direct 2023

11. června
RPG Starfield nebude přímo součástí akce výše, dostane vlastní prostor pro prezentaci a detaily. Je jisté, že se dočkáme dalších gameplay záběrů.

Ubisoft Forward 2023

12. června
Jako poslední přijde na řadu Ubisoft, který rozhodně má co ukázat. Je téměř 100 procentní, že během akce uvidíme AVATAR: Frontiers of Pandora, Assassin's Creed: Mirage a The Crew: Motorfest. My bychom však velmi rádi viděli i Splinter Cell Remake.

Výše uvedený seznam není oficiální a data se mohou změnit. Článek budeme aktualizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama