Česká akční real-time strategie Gods Against Machines vyjde v únoru
i Zdroj: Silver Eye Studios
Novinka Česká akční real-time strategie Gods Against Machines vyjde v únoru

Česká akční real-time strategie Gods Against Machines vyjde v únoru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2024 10:00

Čeští tvůrci už za měsíc vydají další zajímavou hru. Tentokrát potěšíme fanoušky real-time strategií. Pojďme si říct nejzákladnější informace o Gods Against Machines.

Reklama

Jestli nás už nějakou dobu sledujete, pak víte, že velmi rádi informujeme o českých hrách. Jednou takovou je real-time strategie Gods Against Machines od studia Silver Eye Studios. Její tvůrci před několika hodinami oficiálně oznámili, že k vydání dojde 23. února.

Tvůj úkol je jednoduchý - zbavit svůj domov zlých strojů dříve, než ho nenapravitelně zničí. Postupuj přes stále silnější nepřátelské základny, dokud se nepostavíš jejich hlavnímu městu a neukončíš invazi jednou provždy!” Píše se v oficiálním popisku na Steamu. Gods Against Machines vyjde 23. února 2024 na PC, těšit se můžeme na českou lokalizace v podobě titulků.

Vyber si boha, který nejlépe vyhovuje tvému hernímu stylu! Bude to Azzinoth, bůh ohně a zkázy? Nebo snad Nadea, bohyně vody a života? Každý bůh má specifické silné a slabé stránky a také jedinečné mechaniky - například pokud jako Nadea sesíláte mocná a drahá kouzla, způsobíte, že se moře zvedne a pomalu, ale jistě utopí všechny své nepřátele ve svých hlubinách!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama