Česká budovatelská hra Mall Craze prošla za poslední rok mnoha změnami
i Zdroj: Milan Timčenko / Volně k užití
Novinka Česká budovatelská hra Mall Craze prošla za poslední rok mnoha změnami

Česká budovatelská hra Mall Craze prošla za poslední rok mnoha změnami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1
Platformy Windows PC

Hardwarově nenáročná česká budovatelská strategie Mall Craze je venku již rok. Za tu dobu však nasbírala spoustu zásadních aktualizací, pojďme si je shrnout.

Reklama

Možná si po přečtení nadpisu říkáte: Co to je Mall Craze? Pokud o této české budovatelské hře od vývojáře Milana Timčenka slyšíte poprvé, nedivíme se. Neměla prakticky žádný marketing a nikdo se o ní nikde moc nezmiňoval. Hra vyšla již před rokem, konkrétně 19. září 2023 v rámci předběžného přístupu na Steamu. Jak ale sám autor hry nyní uvedl: “Prvotní zpětná vazba od hráčů poukazovala na klíčové nedostatky v oblasti správy nákupního centra, nestabilitu hry a obecný nedostatek obsahu, což vedlo k počátečnímu uživatelskému hodnocení pouhých 43 %."

Navzdory těmto výzvám hra během uplynulého roku zaznamenala výrazný pokrok. Celkem totiž Mall Craze obdržel již 13 aktualizací, včetně 2 hlavních updatů, které do hry přidávaly potřebný obsah a chybějící funkce. Mezi tato vylepšení tak kupříkladu patří rozšíření možností správy nákupního centra, zavedení stánků a automatů, a v neposlední řadě také nové předpřipravené obchoďáky, které si mohou hráči sami dále rozvíjet. V nejnovější aktualizaci 0.3.0, vydané 2. září, pak do hry přibyl další nový obchod – Květinářství, což do hry přináší další rozmanitost v porovnání s ostatními obchody, jako byly do té doby kupříkladu obchody s herním vybavením, sportovním náčiním, nebo hudebniny.

Mall Craze

Vybudujte a provozujte své vlastní nákupní centrum! Vyberte si od moderního herního železářství až po útulné květinářství. Najměte si kvalifikované pokladní, zajistěte si financování prostřednictvím bankovních půjček, spusťte strategické reklamní kampaně a zajistěte, aby se vašemu nákupnímu centru dařilo!

Mall Craze vyšlo 19. září 2023 na Steamu, kde je stále ještě v předběžném přístupu. Nutno dodat, hra je velmi hardwarově nenáročná a vystačíte si s grafickými kartami Nvidia GTX GeForce GTX 760 (2GB) nebo AMD Radeon R9 270X (2GB).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama