České středověké 1428: Shadows over Silesia dostane brzy nové DLC
i Zdroj: KUBI Games
Shadows over Silesia Novinka České středověké 1428: Shadows over Silesia dostane brzy nové DLC

České středověké 1428: Shadows over Silesia dostane brzy nové DLC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

1428: Shadows over Silesia, které si hráči mohou zahrát s českým dabingem, brzy dostane nové DLC. To nás vezme na středověký turnaj na Medvědí skále.

Reklama

Téměř dva roky vydaná česká RPG adventura 1428: Shadows over Silesia brzy dostane nové DLC. Jmenuje se Tourney at the Bear Rock (česky Turnaj na Medvědí skále) a vyjde na platformě Steam již 11. listopadu 2024

V novém DLC se podíváme na hrad Pernštejn, kde se v roce 1409 sešli rytíři, aby v turnaji složili hold kráse a ctnosti panny Magdalény, dcery hradního pána. Mladý Hynek, kterého budete ovládat, není jen jedním z mnoha účastníků, kteří chtějí prokázat svůj um. Má i tajné poslání a své vlastní cíle. Nejde mu jen o účast, ale o vítězství a odhalení spiknutí, a to i za cenu vlastního bezpečí a cti.

Můžete se těšit na nový příběh, nové postavy, hádanky a náročné výzvy, které prověří Hynkovy schopnosti. DLC nebude jen o soubojích na kolbišti, ale také o intrikách a tajemstvích, které budete postupně odhalovat. Přidám vše, co vás bavilo v základní hře, a ještě mnoho navíc. Rozšíření bude i skvělým startem pro nové hráče.

Kromě DLC také připravuji velký update zdarma pro základní hru. Mám v plánu udělat z toho takový malý Director’s Cut. Rád bych celou hru naposledy vybalancoval, prostříhal některé zdlouhavé pasáže a hlavně vylepšil slabá místa tak, aby byl váš zážitek co nejblíže mým představám. Pokud jste tedy hru ještě nehráli, teď je skvělá příležitost to napravit! Zapište si do kalendáře 11. listopad a mrkněte na nový trailer, abyste viděli, co vás čeká v Turnaji na Medvědí skále!

Kromě DLC také připravuji velký update zdarma pro základní hru. Mám v plánu udělat z toho takový malý Director’s cut. Rád bych celou hru naposledy vybalancoval, prostříhal některé zdlouhavé pasáže a hlavně vylepšil slabá místa tak, aby byl váš zážitek co nejblíže mým představám. Pokud jste tedy hru ještě nehráli, teď je skvělá příležitost to napravit! Zapište si do kalendáře 11. listopad a mrkněte na nový trailer, abyste viděli, co vás čeká v Turnaji na Medvědí skále!

1428: Shadows over Silesia připravilo studio KUBI Games, za kterým stojí jediný vývojář, Petr Kubíček. Dostupná je pouze ve verzi PC, hra vyšla 4. října 2022 a v recenzích si odnesla kladná hodnocení hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama