Wind Rider Novinka České Watered Plants Studio pracuje na ambiciózní open-world adventuře Wind Rider

České Watered Plants Studio pracuje na ambiciózní open-world adventuře Wind Rider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 5. 2023 09:00

Po dlouhé době nás sakra zaujal projekt, který vzniká v České republice. Představujeme vám akční adventuru Wind Rider inspirovanou Death Stranding. Tuhle novinku rozhodně doporučujeme sledovat, v článku trailer a galerie.

Reklama

České studio Watered Plants oznámilo práce na velmi zajímavé, ambiciózní hře Wind Rider. Ta nás vezme do velkého otevřeného světa, který prozkoumáme na našem létajícím kole. Projekt vzniká v Unreal Engine 5.1.

Oficiální popisek: Wind Rider je akční dobrodružná hra ze 3. osoby. Jako mladý Dio-Dio, člen skupiny takzvaných "Wind Riders" hráčů ovládá rychlá, hbitá a výkonná létající kola v jedinečném dieselpunkovém světě. Hráč bude prozkoumávat ostrovy, doručovat balíčky a poštu a prolézat zapomenutá místa a hledat cenné artefakty. 

První prototypy Wind Rider jsme začali vyvíjet koncem roku 2020. Po dvou letech bylo založeno Watered Plants Studio, aby oficiálně vyúčtovalo náklady, které jsme investovali do našeho projektu, a registrovalo ochranné známky Od prvního okamžiku až do současnosti je Wind Rider vášnivým projektem, který si klade za cíl vytvořit silnou a jedinečnou IP.” stojí v tiskové zprávě.

Wind Rider prozatím nemá datum vydání, nicméně hru v běhu můžete vidět například na konferenci Game Access 2023, která proběhne v Brně už 2. června. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama