Čeština i oficiální podpora módů pro Xbox verzi Starfield by měly dorazit v roce 2024
i Zdroj: Bethesda Game Studio
Starfield Novinka Čeština i oficiální podpora módů pro Xbox verzi Starfield by měly dorazit v roce 2024

Čeština i oficiální podpora módů pro Xbox verzi Starfield by měly dorazit v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 9. 2023 07:00

Až dodnes nebylo jasné, kdy se hráči Starfield dočkají spuštění oficiální podpory modifikací. Nyní už víme, že k tomu dojde v roce 2024, a právě díky podpoře módů by se mohla na Xboxu objevit i čeština.

Reklama

Starfield je už nějakou dobu venku a každým dnem dostává další a další komunitní modifikace. Týká se to však pouze PC verze, kterou již dnes většina českých hráčů jistě hraje v mateřském jazyce - a to hned díky několika skupinám

Co ale bude s modifikacemi pro Xbox, kdy dorazí? To jsme řešili už začátkem září. K situaci kolem Xboxu se vyjádřil Pete Hines z Bethesda Publishing, když uvedl, “Jak jsme již řekli, po uvedení na trh budou modifikace. Neřekli jsme kdy, ale určitě budou”. Z jeho vyjádření ale nebylo jasné prakticky vůbec nic - snad jen, že to jen tak nebude.

Dnes už ale víme, že oficiální podpora modifikací pro Starfield odstartuje v roce 2024 - jak na PC, tak Xbox. Do té doby budou k dispozici stovky, možná tisíce různých módů, skvělou zprávou pak je, že díky velké podpoře modifikací ze strany Bethesdy, by se do Xbox verze mohla dostat česká lokalizace! Prakticky stejnou cestou se čeština dostala i do Skyrim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama